[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Frida Kennis

Ik wil me graag aan u voorstellen.

Op 15 november 2006 ben ik in fitnesscentrum Be Fit Amersfoort een praktijk voor fysiotherapie begonnen. Inmiddels ben ik moeder van 2 prachtige dochters, mag ik mijzelf Master in Science noemen en ben ik niet meer alleen Fysiotherapeut, maar ook Kinderfysiotherapeut, Mulligan Therapeut, Podoposturaal Therapeut, ZwangerFit-, Babymassage- en Actief met baby’s-docent.

Sinds 1 januari 2018 ben ik ook trotse eigenaar van het bedrijf YVLO. Een cursus- en congresorganisatie met als hoofdproduct de opleiding tot YVLO-ZwangerFit Fysiotherapeut. 

In 2010 ben ik me gaan specialiseren in Kinderfysiotherapie. Na een verbouwing bij Be Fit heb ik een grote behandelruimte gekregen, waardoor ik de kans heb gekregen om een van mijn dromen waar te maken: Zwangerschapsgym geven en baby’s en kinderen behandelen in mijn eigen praktijk. Dit kon daarvoor alleen op andere locaties. Eén van mijn missies is de hoeveelheid kinderen met een voorkeurshouding te verminderen in Nederland (om te beginnen Amersfoort).

Mijn werkende leven ben ik begonnen als sportverzorgster van een voetbalteam. Vervolgens werd ik fitnessinstructrice en toen ben ik kort na mijn opleiding een praktijk voor fysiotherapie begonnen in Fitnesscentrum Be Fit Amersfoort. Een fantastische behandelmethode die ik nog steeds bij bijna alle volwassenen succesvol toepas, is Mulligan Therapie. Het doet geen pijn, werkt meteen en is op alle gewrichten toe te passen. Het is een methode die heel goed bij mij past, want ik doe niet graag mensen pijn. Om die rede ben ik meer cursussen gaan volgen over pijnvrije behandelmethodes.

Hardloopblessures en klachten door een verkeerde houding bleven een uitdaging voor me en om die reden ben ik de opleiding Podoposturale Therapie gaan doen. Het leuke van de reflexmatige inlegzolen die ik maak, is dat ze zeer geschikt zijn voor kinderen, zwangeren, volwassenen… eigenlijk iedereen. Ik kan het niet over mijn hart verkrijgen om me slechts te richten op één doelgroep, dus ik blijf mensen van alle leeftijden helpen.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]