[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Daniëlle Schuur

Ik wil me graag aan u voorstellen.

pasfoto-danielleSinds september 2012 ben ik met veel plezier als fysiotherapeut werkzaam bij Fysiotherapie Kennis.
In 2013 wilde ik me graag specialiseren en ben ik de opleiding Oedeemtherapie/Manuele Lymfedrainage volgens de methode Vodder gaan doen. Deze specialisatie binnen de fysiotherapie heeft me laten beseffen hoe kwetsbaar we als mens eigenlijk zijn. Ik behandel veel mensen met oedeemtherapie tijdens en na hun strijd tegen kanker. Dit is vaak een langdurig proces waarin wederzijds vertrouwen belangrijk is. Ik vind het een groot compliment als mensen zich veilig voelen bij mij en hun verhaal met mij durven te delen.
Naast mijn werk ben ik erg sportief en heb ik veel plezier in boksen en wakeboarden. Tijdens mijn eerste opleiding, het CIOS, en de opleiding fysiotherapie heb ik hockeytrainingen, landtrainingen voor de Nederlandse zwemploeg en verschillende lessen in een sportschool gegeven. Het fitnesscentrum is voor mij, als sportieveling, een fijne omgeving om in te werken.
Tijdens de opleiding fysiotherapie heb ik me gespecialiseerd in ‘Pathologie en Bewegen’ voor de aandoeningen artrose, reuma, diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. Ik ben blij dat ik in de praktijk kan bijdragen aan de kwaliteit van leven van deze mensen.

 

Daniëlle Schuur is van mei 2020 tot en met september 2020 met zwangerschapsverlof.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]