[vc_row][vc_column][vc_column_text]

Kinderfysiotherapie

Kinderfysiotherapie is, in mooie termen, gericht op het stimuleren van de normale motorische ontwikkeling van uw kind. Met andere woorden: Ervoor zorgen dat uw kind de kans krijgt om zo goed mogelijk te leren bewegen. Als er problemen ontstaan in de ontwikkeling van de grove motoriek, kan zich dat bij baby’s al uiten. Dan kunnen ze bijvoorbeeld niet goed rollen of later niet goed opstaan en lopen. Als peuters en kleuters vaak struikelen of continu op hun tenen lopen, kan er ook een probleem in de motoriek aanwezig zijn. Problemen in de fijne motoriek worden vaak pas op school zichtbaar, als een kind problemen heeft met leesbaar schrijven. Maar eerder kunnen deze problemen zich ook al uiten. Baby’s die moeite hebben met kleine speeltjes of rozijntjes pakken en peuters en kleuters die moeite hebben met knutselen, knippen en tekenen, laten daarmee ook al problemen in de fijne motoriek zien. Het is belangrijk om al deze problemen zo snel mogelijk te verhelpen, om ervoor te zorgen dat uw kind zich zo goed mogelijk ontwikkelt en goed mee kan doen op school en in de maatschappij.

Wat kan Frida Kennis voor u betekenen?

Frida Kennis heeft de Masteropleiding Kinderfysiotherapie gedaan en heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van jonge baby’s met een voorkeurshouding en/of een afgeplat hoofdje (Deformatieve Plagiocefalie en Brachycefalie). Ook is zij Podoposturaaltherapeut, wat betekent dat ze inlegzooltjes kan aanmeten en maken voor kinderen en volwassenen. Door de combinatie van Kinderfysiotherapie en Inlegzooltjes kan zij kinderen die problemen hebben met lopen, te soepele voeten hebben of een verkeerde voet- of beenstand hebben, zeer goed helpen. Los van haar therapie geeft Frida u graag tips over hoe u tijdens het verzorgen van uw baby de motorische ontwikkeling kunt stimuleren. U kunt bij Frida terecht voor:

Neem contact op met kinderfysiotherapeut Frida Kennis.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row]